fbpx

Boenden

Företagsbostäder för uthyrning

Med EasyFlat är det enkelt att hitta ett modernt och prisvärt boende. Vi hyr ut möblerade lägenheter och villor till både företag och privatpersoner i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Linköping, Västerås, Malmö, Lund och många andra svenska städer. Vi äger även två egna lägenhetshotell i Stockholm; Slagsta Gate och Ekebyhov Hotell.

Alla våra boenden är fullt möblerade och utrustade för självhushåll med kök, Wi-Fi, TV, tvättmaskin/ tumlare, handdukar, sängkläder, ja allt man behöver för att känna sig som hemma. Vårt mål är att våra gäster ska behöva tänka så lite som möjligt på sitt boende och istället kunna slappna av och koncentrera sig på sitt jobb. Därför hjälper vi till med allt från rekommendation av boende och bokning till fastighetsunderhåll och städning. Och du hyr alltid precis så länge som du vill. En natt, några veckor eller flera månader. Rätt enkelt, eller hur?

Här finns våra boenden

Vi finns på flera platser i Sverige bland annat i Stockholm, Göteborg, Linköping, Västerås, Lund och Malmö.

YOUR HOME – AWAY FROM HOME

Att trivas hemma och ha en vardag som flyter på är viktigt för att man ska kunna göra ett riktigt bra jobb. Det gäller också när man som många av våra hyresgäster befinner sig långt borta och arbetar i ett annat land.

Att bo på hotell när man jobbar blir ofta både trist och opraktiskt i längden. På EasyFlat är vi experter på företagsuthyrning och att få våra hyresgäster att trivas när de arbetar på en annan ort. Vi gör också allt vi kan för att anpassa våra boenden efter våra gästers personliga behov, så att de ska känna sig rik tigt hemma när de bor hos oss. Ofta är det ju de små detaljerna som betyder mest. Behöver ni kanske ett extra kylskåp? Lite mer köksutrustning? Eller en lite mjukare säng? Hos oss är det enkelt fixat. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan skräddarsy våra boenden och optimera möjligheterna för ert team att prestera på topp, även när ni är långt hemifrån.

”Oavsett om du söker en lägenhet för ett stort arbetslag, en villa för en familj eller ett lägenhetshotell för ensamresenären har vi vad du behöver.”

icon box image

24h Jour

Borttappade nycklar, elfel eller vattenläcka? Alla våra gäster kan ringa vår servicejour om det uppstår ett problem. Öppen dygnet runt, året runt.

icon box image

Internet och TV

Alla boenden har tillgång till Wi-Fi och TV, så att våra gäster kan koppla upp sig, arbeta på distans och även slappna av efter jobbet.

icon box image

Allt du behöver i ett hem

Alla våra boenden är fullt möblerade. Värme, vatten, el, tvättmaskin/tumlare, köksutrustning, sängkläder och handdukar ingår också alltid i hyran.

icon box image

Möblerat & fullt utrustat kök

Alla våra boenden har ett möblerat och fullt utrustat kök för självhushåll, så att man kan laga sin egen mat och känna sig riktigt hemma.

icon box image

Parkering

Alla våra boenden har tillgång till en förhyrd parkeringsplats.

icon box image

Vi är flerspråkiga

Våra kunder kommer från hela världen. För att alla våra gäster ska kunna ha en bra och trygg dialog med oss pratar vår supportpersonal alltifrån svenska, engelska och ryska till baltiska och mandarin. Hos oss ska språket aldrig vara ett hinder för att få god service!

Boka
visning

Vill du titta på ditt boende innan du bokar? Då är du varmt välkommen att boka visning. Kontakta oss så återkommer vi så snart vi kan.


offert

Är du intresserad av att boka boende via oss? Vi hyr ut möblerade lägenheter och villor till både företag och privatpersoner.