fbpx

Bålsta Apartment Hotel

Bålsta Apartment Hotel

BÅLSTA APARTMENT HOTEL

Hösten 2020 öppnade vi vårt tredje lägenhetshotell. Hotellet består av två byggnader och totalt 110 lägenheter, inredda med allt som behövs. Dessutom finns gott om parkeringsplatser. Placerat i Bålsta, når man både nordvästra Stockholm, Enköping och södra Uppsala på under 30 minuter med bil.

Vårt lägenhetshotell Bålsta Apartment Hotel slog upp dörrarna under hösten 2020. Hotellet erbjuder 110 möblerade och fullt utrustade lägenheter, 27 kvm stora. Alla lägenheterna har en mycket bra standard och är perfekta att hyra för en längre eller kortare period.

Fullt möblerat för självhushåll

Samtliga lägenheter på Bålsta Apartment Hotel är 27 kvm stora och inredda för två personer. De har två sängar, bord och stolar samt vägghängd TV. I anslutning finns en fullt utrustat köksdel med allt som krävs för självhushåll. Innanför entrédörren finns en avhängningsyta med garderob och varje lägenhet har en toalett med dusch. Trådlös internetuppkoppling och veckostädning ingår i hyran och vi byter lakan och handdukar en gång i veckan. Båda byggnaderna har gemensamma tvättstugor på översta plan där man enkelt kan boka tvättpass helt utan extra kostnad. Det finns gott om parkeringsplatser vid hotellet.

Perfekt läge – mittemellan Stockholm, Västerås och Uppsala

Bålsta Apartment Hotel ligger precis vid E18. På under 30 minuter med bil når man Enköping, nordvästra Stockholm samt södra Uppsala. Inom 1 km från hotellet finns bensinstation, bilverkstad, ett nybyggt ICA Maxi Stormarknad samt flera pizzerior och restauranger. Det är också nära till skog med vandringsleder samt sjön Ullfjärden där man både kan bada och fiska.

Bokningstid

• Från 1 natt till flera månader

Bekvämligheter

• Wi-Fi
• TV
• Parkering
• El, vatten, värme och soprum
• Fullutrustat kök
• Sängkläder och handdukar för varje gäst
• Tvättstuga
• Veckostädning

Intresserad av en visning av Bålsta Apartment Hotel? Mejla sales@easyflat.se eller klicka på knappen nedan.

Bilder

Boka
visning

Vill du titta på ditt boende innan du bokar? Då är du varmt välkommen att boka visning. Kontakta oss så återkommer vi så snart vi kan.


offert

Är du intresserad av att boka boende via oss? Vi hyr ut möblerade lägenheter och villor till både företag och privatpersoner.

icon box image

24h Jour

Borttappade nycklar, elfel eller vattenläcka? Alla våra gäster kan ringa vår servicejour om det uppstår ett problem. Öppen dygnet runt, året runt.

icon box image

Internet och TV

Alla boenden har tillgång till Wi-Fi och TV, så att våra gäster kan koppla upp sig, arbeta på distans och även slappna av efter jobbet.

icon box image

Allt du behöver i ett hem

Alla våra boenden är fullt möblerade. Värme, vatten, el, tvättmaskin/tumlare, köksutrustning, sängkläder och handdukar ingår också alltid i hyran.

icon box image

Möblerat & fullt utrustat kök

Alla våra boenden har ett möblerat och fullt utrustat kök för självhushåll, så att man kan laga sin egen mat och känna sig riktigt hemma.

icon box image

Parkering

Alla våra boenden har tillgång till en förhyrd parkeringsplats.

icon box image

Vi är flerspråkiga

Våra kunder kommer från hela världen. För att alla våra gäster ska kunna ha en bra och trygg dialog med oss pratar vår supportpersonal alltifrån svenska, engelska och ryska till baltiska och mandarin. Hos oss ska språket aldrig vara ett hinder för att få god service!