fbpx

Ekebyhov Hotell

Ekebyhov Hotell

Vårt nybyggda lägenhetshotell slog upp portarna i februari 2020. Hotellet har ett perfekt läge vid Ekerö Centrum och är ett självklart val för dig som söker ett prisvärt och citynära boende med Mälarens glittrande vatten runt knuten.

Ekebyhov Hotell erbjuder 60 möblerade lägenheter med en minst lika hög standard och servicenivå som ett traditionellt hotell. Fullt utrustade för självhushåll och perfekta att hyra för en kortare eller längre period.

Fullt möblerat för självhushåll
Alla lägenheter har ett fullt utrustat kök, ett rymligt vardagsrum och sovrum med bekväma sängar. Alla lägenheter har också ett fräscht helkaklat badrum med dusch samt tvättmaskin med inbyggd torktumlare. Dessutom ingår alltid fritt Wi-Fi, TV med HDMI-uppkoppling, sängkläder och handdukar, veckostädning, dygnet-runt-jour för service och möjlighet till parkeringsplats för samtliga lägenheter. Storleken på lägenheterna varierar från 30 kvm till 45 kvm.

Perfekt läge vid Ekerö Centrum
Hotellet har ett perfekt läge vid Ekerö Centrum som har ett stort utbud av service och butiker. Här finns allt du behöver – mataffärer, apotek, restauranger, vårdcentral, klädbutiker, bageri, biograf, skomakare, bank, frisör, tandläkare och gym. För dig som vill njuta av Stockholms natur när den är som bäst ligger dessutom Mälarens vatten, Drottningholms Slott, Rosenhills Trädgård, vackra promenadstråk, fina golfbanor och många badplatser bara ett stenkast bort. Vissa av hotellets rum har dessutom utsikt över Ekebyhovsbacken – Ekerös egna skidbacke!

Nära till allt och bra kommunikationer
När du bor på Ekebyhov Hotell har du verkligen nära till allt. Med bil når du Bromma flygplats på 19 minuter och Stockholm city på 28 minuter. Du kan också åka kommunalt till Stockholm city med buss från Ekerö och anslutande tunnelbana. Från Ekerö Centrum går även båtlinje till Klara Mälarstrand i centrala Stockholm. Ekerö har dessutom en färjeförbindelse vid Jungfrusund till Slagsta i Botkyrka kommun, varifrån du lätt kommer ut på E4:an.

Bokningstid
• Från 1 natt till flera månader

Bekvämligheter
• Fri Wi-Fi
• TV med HDMI-uppkoppling
• Parkering
• El, vatten, värme och soprum
• Fullutrustat kök
• Sängkläder och handdukar för varje gäst
• Tvättstuga
• Veckostädning

Intresserad av en visning av Ekebyhov Hotell? Mejla sales@easyflat.se eller klicka på knappen nedan.

Bilder

Boka
visning

Vill du titta på ditt boende innan du bokar? Då är du varmt välkommen att boka visning. Kontakta oss så återkommer vi så snart vi kan.


offert

Är du intresserad av att boka boende via oss? Vi hyr ut möblerade lägenheter och villor till både företag och privatpersoner.

icon box image

24h Jour

Borttappade nycklar, elfel eller vattenläcka? Alla våra gäster kan ringa vår servicejour om det uppstår ett problem. Öppen dygnet runt, året runt.

icon box image

Internet och TV

Alla boenden har tillgång till Wi-Fi och TV, så att våra gäster kan koppla upp sig, arbeta på distans och även slappna av efter jobbet.

icon box image

Allt du behöver i ett hem

Alla våra boenden är fullt möblerade. Värme, vatten, el, tvättmaskin/tumlare, köksutrustning, sängkläder och handdukar ingår också alltid i hyran.

icon box image

Möblerat & fullt utrustat kök

Alla våra boenden har ett möblerat och fullt utrustat kök för självhushåll, så att man kan laga sin egen mat och känna sig riktigt hemma.

icon box image

Parkering

Alla våra boenden har tillgång till en förhyrd parkeringsplats.

icon box image

Vi är flerspråkiga

Våra kunder kommer från hela världen. För att alla våra gäster ska kunna ha en bra och trygg dialog med oss pratar vår supportpersonal alltifrån svenska, engelska och ryska till baltiska och mandarin. Hos oss ska språket aldrig vara ett hinder för att få god service!