fbpx

Göteborg

FÖRETAGSBOSTÄDER GÖTEBORG

Välkommen till EasyFlat – din partner för företagsbostäder i Göteborg.

Göteborg, den livfulla staden vid västkusten, har mycket att erbjuda. Känt för Avenyn, Liseberg, spårvagnarna och storslagna konserter på Ullevi, är Göteborg en plats där kultur och nöjen möter den avslappnade atmosfären vid havet. Under 1800-talets industriella revolution kallades Göteborg ofta ”Lilla London,” på grund av det stora antal brittiska invandrare som flyttade hit under den tiden.

I dag är Göteborg en blomstrande stad med en expansiv region som rymmer en miljon invånare och en strategisk placering som binder samman Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Göteborg Landvetter Airport gör det enkelt att nå dessa nordiska huvudstäder på kort tid. I, och utanför, staden pågår många stora bygg- och infrastrukturprojekt så som bygget av Västlänken och bostäder i områden som Torslanda, Hammarkullen och Majorna.

Hos EasyFlat förstår vi vikten av att erbjuda flexibla och bekväma boendelösningar i en stad som ständigt utvecklas. Därför erbjuder vi möblerade företagsbostäder i Göteborg som är perfekta för både korta och långa vistelser. Våra boenden är utrustade för självhushåll och ger dig friheten att hyra för precis så länge du behöver, oavsett om det är för en dag, en vecka eller ännu längre.

Vi har ett brett utbud av företagsbostäder och villor i olika delar av Göteborg, inklusive områden som Billdal, Partille och Hisings Backa. Oavsett om du söker en företagslägenhet nära stadskärnan eller en avkopplande villa i de natursköna omgivningarna av Göteborg, så har EasyFlat det perfekta boendet för dig.

Läge är alltid av största vikt när du letar efter företagsbostäder i Göteborg. Därför erbjuder vi boenden som är strategiskt placerade för att du enkelt ska kunna njuta av allt staden har att erbjuda samtidigt som du har smidig tillgång till flygplatsen. Med Göteborg Landvetter Airport inom räckhåll är du aldrig långt från resten av världen.

Oavsett om du reser som en ensam affärsresenär eller med ett helt team har EasyFlat det perfekta boendet att erbjuda. Med vårt breda utbud av lägenheter och villor i olika delar av Göteborg kan vi garantera att du hittar något som passar dina behov. Välkommen att uppleva bekvämt och modernt boende hos oss på EasyFlat – företagsbostäder i Göteborg!

Här finns ett urval av alla våra boenden i Göteborg:

Easyflats boenden Partners

BOENDE

ADRESS

POSTORT

ANTAL BÄDDAR

Lägenhet

Gröna gatan 74

414 54 Göteborg

4

Lägenhet

Ekgårdsvägen 3

428 34 Kållered

9

OLIKA TYPER AV BOENDE

  • jun272019

    Fyra nya enheter i Göteborg

    Läs mer