fbpx

Linköping

FÖRETAGSLÄGENHET LINKÖPING

Välkommen till EasyFlat – din partner för företagslägenheter i Linköping.

Linköping, staden som är intimt förknippad med Göta kanal och dess berömda slussar, är en plats som stadigt växer. Stadens befolkning ökar kontinuerligt, och inom några år inleds byggandet av Ostlänken, ett av Sveriges största infrastrukturprojekt på flera år. Redan nu fylls ledig mark med nya bostäder i takt med att näringslivet blomstrar.

Linköping har väl utbyggda kommunikationer, inklusive tågförbindelser till städer som Stockholm och Norrköping. För längre resor finns Linköping City Airport som kopplar samman staden med övriga Europa.

I Linköping erbjuder vi ett brett utbud av företagslägenheter som uppfyller vår höga standard för kvalitet och underhåll. Oavsett om du är här för en kort affärsresa eller en längre vistelse har EasyFlat det perfekta boendet att erbjuda.

Vi förstår vikten av att kunna erbjuda flexibla och bekväma boendelösningar i en stad med så mycket att erbjuda. Oavsett om du reser ensam som affärsresenär eller med ett helt team kan du lita på EasyFlat. Med vårt breda utbud av företagslägenheter i Linköping och dess omgivningar kan vi garantera att du hittar något som passar dina specifika behov. Välkommen att uppleva bekvämt och modernt boende med oss på EasyFlat – företagslägenhet i Linköping!

Här finns ett urval av företagslägenheter i Linköping:

Easyflats boenden Partners

BOENDE

ADRESS

POSTORT

ANTAL BÄDDAR

Lägenhet

Skvadronsgatan 4

587 58 Linköping

5

Lägenhet

Fogdegatan 17

586 47 Linköping

8

Lägenhet

Väpnaregatan 46

586 49 Linköping

8

OLIKA TYPER AV BOENDE

  • sep282020
    Företagsboende Linköping

    Företagsboende Linköping

    Läs mer