fbpx

Malmö

FÖRETAGSLÄGENHET MALMÖ

Välkommen till EasyFlat – Din Partner för Företagslägenhet i Malmö.

Malmö, Sveriges tredje största stad, är en plats som ständigt växer. Med en stadigt ökande befolkning välkomnar Malmö rekordmånga människor till sina gator. Byggkranar tornar upp sig i områden som Västra hamnen, Hyllievång, och Limhamns hamnområde, vilket gör staden till en plats full av möjligheter och utveckling.

Malmö är också känt för att ha Sveriges bästa falafel, men för de som föredrar smörrebröd finns Köpenhamn och Copenhagen Airport bara en dryg halvtimmes avstånd bort. Expansiva Lund ligger ännu närmare och är lättillgängligt med tåg, buss eller bil. Att bo i Malmö ger dig enkel tillgång till hela Öresundsregionen på ett snabbt och smidigt sätt.

I Malmö och på andra orter i Skåne har vi nära samarbete med externa partners som erbjuder företagslägenheter och villor i olika storlekar. Alla boenden uppfyller våra höga krav på kvalitet, standard och underhåll. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig bekväma och moderna företagslägenheter i och runt Malmö, oavsett om du är här för en kort affärsresa eller en längre vistelse.

Vi förstår vikten av att kunna erbjuda flexibla och bekväma boendelösningar i en stad med ständig tillväxt. Därför är våra samarbetspartners noggrant utvalda för att säkerställa att du får det bästa boendet under din tid i Malmö.

Oavsett om du reser ensam som affärsresenär eller med ett helt team har EasyFlat det perfekta boendet att erbjuda i Malmö. Med våra partners breda portföljer av boenden kan vi garantera att du hittar något som passar dina specifika behov. Välkommen att uppleva bekvämt och modernt boende med oss på EasyFlat – företagslägenhet i Malmö!

Nedan finns ett urval av boenden i Malmö med omnejd:

Easyflats boenden Partners

BOENDE

ADRESS

POSTORT

ANTAL BÄDDAR

Villa

Nygatan 3

260 50 Billesholm

8

Villa

Falsterbovägen 53

236 51 Höllviken

12

Villa

Östra odarslöv 162

225 92 Lund

9

OLIKA TYPER AV BOENDE

 • dec302020
  Företagslägenhet Malmö

  Företagslägenhet Malmö

  Läs mer
 • nov062020
  Företagsboende Malmö

  Företagsboende Malmö

  Läs mer