fbpx

Skellefteå

FÖRETAGSLÄGENHET SKELLEFTEÅ

Välkommen till EasyFlat – din partner för företagslägenheter i Skellefteå.

Tidskriften Time Magazine har utsett Skellefteå till ett av världens bästa resmål 2022 och motiverar det bland annat med stadens pittoreska arkitektur, restaurangutbud och kosmopolitiska känsla. Skellefteå kommun stoltserar med otroliga 1500 sjöar och 40 kilometer orörd kustlinje och skärgård. Här kan du fördjupa dig i en blomstrande kulturscen, utforska naturstigar och bevittna de förtrollande norrskenen, allt bara 20 kilometer söder om polcirkeln.

Skellefteå Airport erbjuder dagliga flygningar till Stockholm och har ett strategiskt läge mellan Umeå och Luleå.

I Skellefteå samarbetar vi nära med externa partners som tillhandahåller företagslägenheter och villor i olika storlekar. Alla våra boenden följer våra strikta standarder för kvalitet och underhåll.

Oavsett om din vistelse är en kort affärsresa eller ett längre besök erbjuder EasyFlat de idealiska bostäderna i Skellefteå. Vi förstår vikten av att erbjuda flexibla och bekväma boendelösningar i en stad som snabbt får erkännande. Oavsett om du reser ensam för affärer eller med hela teamet kan du lita på EasyFlat. Med vårt breda utbud av företagslägenheter i Skellefteå och dess omgivningar kan vi garantera att du hittar boenden anpassade efter dina specifika behov. Välkommen att uppleva bekvämt och modernt boende med oss på EasyFlat – företagslägenheter i Skellefteå!

Här är ett urval av de alternativ vi kan erbjuda i Skellefteå:

Easyflats boenden Partners

BOENDE

ADRESS

POSTORT

ANTAL BÄDDAR

Villa

Skelleftehamnsvägen 197

932 37 Skellefteå

6

Lägenhet

Klockarbergsvägen 6

931 44 Skellefteå

4

Villa

Klutmark 81

931 97 Skellefteå

6

OLIKA TYPER AV BOENDE

  • maj242022
    Företagsbostad

    Så hittar du en bra företagsbostad

    Läs mer