fbpx

Slagsta Gate Hotell

easyflat slagsta gate hotell

Slagsta Gate Hotell

Varmt välkommen till vårt populära lägenhetshotell Slagsta Gate Hotell! Hotellet har ett perfekt läge vid E4/E20 i södra Stockholm – bara 5 minuter från Kungens Kurva och 15 min från centrala Stockholm. Här bor du fräscht och bekvämt med allt du behöver runt hörnet. Dessutom ingår toppmodernt gym i hyran!

Vårt lägenhetshotell Slagsta Gate Hotell öppnade 2008 och har sedan dess genomgått flera utbyggnationer och renoveringar. Hotellet erbjuder 268 möblerade och fullt utrustade lägenheter i olika storlekar. Alla våra lägenheter har en mycket bra standard och är perfekta att hyra för en längre eller kortare period – var du än arbetar i Stockholm.

Fullt möblerat för självhushåll

Alla lägenheter i Slagsta Gate Hotell har ett fullt utrustat kök för självhushåll, en sovdel med bekväma sängar och ett vardagsrum med sittplats. Alla lägenheter har också ett eget badrum med dusch. Veckostädning ingår i hyran och vi byter lakan och handdukar en gång i veckan. Dessutom ingår fri Wi-Fi, TV med HDMI-uppkoppling, gemensam tvättstuga, möjlighet att hyra parkeringsplats, 24-service jour samt fri tillgång till ett toppmodernt gym som ligger i fastigheten.

Perfekt läge – 5 minuter från Kungens Kurva

Slagsta Gate Hotell ligger 5 minuter från Kungens Kurva, Skandinaviens största köpcenter. Här hittar du allt du kan behöva inom både shopping och nöje. Inom promenadavstånd kommer du dessutom till Slagsta strand som erbjuder vacker natur, en härlig badstrand och båtuthyrning. Vill du uppleva Stockholms fantastiska skärgårdsmiljö kan du också ta färjan över till Ekerö.

Mycket bra kommunikationer

Slagsta Gate Hotell har ett mycket bra läge för både bilister och dig som åker kommunalt. Vi ligger i direkt anslutning till E20/E4 söder om Stockholm City, vilket gör att det är mycket smidigt att transportera sig till och från oss. Med bil tar du dig till city på mindre än 15 minuter. Och åker du kommunalt kan du åka till centrala Stockholm på 30 minuter med både tunnelbana och buss.

Bokningstid

  • Du kan hyra våra lägenheter per helg, vecka eller månadsvis.

Bekvämligheter

  • Internet /Wi-Fi
  • TV med HDMI-uppkoppling
  • Parkering
  • El, vatten, värme och soprum
  • Kök och full köksutrustning
  • Sängkläder och handdukar för varje gäst
  • Tvättstuga
  • Veckostädning
  • Fullt utrustat gym

Bilder

icon box image

24h Jour

Borttappade nycklar, elfel eller vattenläcka? Alla våra gäster kan ringa vår servicejour om det uppstår ett problem. Öppen dygnet runt, året runt.

icon box image

Internet och TV

Alla boenden har tillgång till Wi-Fi och TV, så att våra gäster kan koppla upp sig, arbeta på distans och även slappna av efter jobbet.

icon box image

Allt du behöver i ett hem

Alla våra boenden är fullt möblerade. Värme, vatten, el, tvättmaskin/tumlare, köksutrustning, sängkläder och handdukar ingår också alltid i hyran.

icon box image

Möblerat & fullt utrustat kök

Alla våra boenden har ett möblerat och fullt utrustat kök för självhushåll, så att man kan laga sin egen mat och känna sig riktigt hemma.

icon box image

Parkering

Alla våra boenden har tillgång till en förhyrd parkeringsplats.

icon box image

Vi är flerspråkiga

Våra kunder kommer från hela världen. För att alla våra gäster ska kunna ha en bra och trygg dialog med oss pratar vår supportpersonal alltifrån svenska, engelska och ryska till baltiska och mandarin. Hos oss ska språket aldrig vara ett hinder för att få god service!