fbpx

Stockholm

FÖRETAGSLÄGENHET STOCKHOLM

Välkommen till EasyFlat – din partner för företagslägenheter i Stockholm, Sveriges dynamiska huvudstad!

I Stockholmsregionen, där nästan 2,5 miljoner människor bor, pågår stora och spännande byggprojekt som omformar staden och skapar hem åt hundratusentals nya och gamla stockholmare. Med ständig tillväxt är Stockholm en stad som erbjuder en rik mångfald av upplevelser, från kulturella sevärdheter och natursköna områden till pulserande stadsliv och prisbelönta restauranger. Dessutom hittar du Skandinaviens största köpcentrum, Mall of Scandinavia, bara en kort resa från city.

EasyFlat förstår behovet av flexibla och bekväma boendelösningar i en stad som konstant förnyas. Våra möblerade företagslägenheter i Stockholm är perfekta för både korta och långa vistelser, oavsett om du besöker staden för att delta i något av de pågående stora projekten eller om du är här för andra affärsändamål. Våra boenden är utrustade för självhushåll och ger dig friheten att hyra precis hur länge du behöver, oavsett om det är för en dag, en vecka eller ännu längre.

Vi har ett brett utbud av företagslägenheter och villor i olika delar av Stockholm, inklusive Hässelby, Norsborg, Skärholmen, Rosersberg, Märsta och Sigtuna. Dessutom har vi tre lägenhetshotell som erbjuder en bekväm och flexibel boendelösning i form av Slagsta Gate Hotell i Botkyrka, Ekebyhov Hotell på Ekerö och Bålsta Apartment Hotel i Habo. Oavsett om du letar efter en företagslägenhet i citykärnan eller en avkopplande villa i Stockholms omgivande natursköna områden, har EasyFlat det perfekta boendet för dig.

Vi vet att läget är av största vikt när du söker efter en företagslägenhet i Stockholm. Våra boenden är strategiskt placerade så att du kan njuta av det bästa som staden har att erbjuda samtidigt som du har enkel tillgång till flygplatser och andra knutpunkter. Med Arlanda Airport endast 20 minuter bort och Bromma flygplats inom 9 kilometers radie, kan du känna dig trygg med att EasyFlat har din komfort och bekvämlighet i åtanke.

Oavsett om du reser som ensam affärsresenär eller med ett helt arbetslag, har EasyFlat det perfekta boendet att erbjuda. Med vårt breda utbud av lägenheter och villor i olika områden i Stockholm kan vi garantera att du hittar det som passar dina behov. Välkommen att uppleva bekvämt och modernt boende hos oss på EasyFlat – företagslägenheter i Stockholm!

I Stockholm erbjuder vi många boenden. Här finns ett urval:

Easyflats boenden Partners

BOENDE

ADRESS

POSTORT

ANTAL BÄDDAR

Villa

Hagbyholm 130

193 91 Sigtuna

11

Lägenhet

Ekholmsvägen 243

127 46 Skärmholmen

7

Villa

Centralgatan 38

149 32 Nynäshamn

10

OLIKA TYPER AV BOENDE

  • jun302022
    Hyra lägenhet i Stockholm

    Så fungerar det att hyra lägenhet i Stockholm – 6 tips

    Läs mer
  • sep302021
    Långtidsboende Stockholm

    Långtidsboende Stockholm – tips till dig som letar

    Läs mer
  • apr182021
    Hyra lägenhet företag stockholm

    Hyra lägenhet företag Stockholm – 3 tips

    Läs mer
  • feb102021
    lägenhetshotell stockholm

    3 lägenhetshotell i Stockholm

    Läs mer
  • dec082020
    Företagslägenhet Stockholm

    Företagslägenhet Stockholm

    Läs mer
  • sep082020
    Corporate Apartments Stockholm 19

    3 företagslägenheter Stockholm

    Läs mer