fbpx

Umeå

FÖRETAGSLÄGENHET UMEÅ

Välkommen till EasyFlat – din partner för företagslägenheter i Umeå.

Umeå, Norrlands största stad och en av de snabbast växande städerna i Sverige, har sett sin befolkning fördubblas under de senaste 50 åren. Här pågår nya byggprojekt i rasande takt, och staden blomstrar. Umeå med dess omgivningar har massvis att erbjuda, oavsett om du vill vandra i fjällen, åka snöscooter eller besöka det berömda gitarrmuseet.

Umeå City Airport binder samman staden med övriga Sverige och erbjuder ett flertal dagliga avgångar. Snabbtågen tar dig till Stockholm på bara sex timmar.

I Umeå samarbetar vi nära med externa partners som erbjuder företagslägenheter och villor i varierande storlekar. Alla boenden uppfyller våra högt ställda krav på kvalitet och underhåll.

Oavsett om du är här för en kort affärsresa eller en längre vistelse, har EasyFlat det perfekta boendet att erbjuda i Umeå. Vi förstår vikten av att kunna erbjuda flexibla och bekväma boendelösningar i en stad som ständigt utvecklas. Oavsett om du reser ensam som affärsresenär eller med ett helt team kan du lita på EasyFlat. Med vårt breda utbud av företagslägenheter i Umeå och dess omgivningar kan vi garantera att du hittar något som passar dina specifika behov. Välkommen att uppleva bekvämt och modernt boende med oss på EasyFlat – företagslägenhet i Umeå!

Här är ett urval av de alternativ vi kan erbjuda i Umeå:

Easyflats boenden Partners

BOENDE

ADRESS

POSTORT

ANTAL BÄDDAR

Lägenhet

Bergsboda 128

905 96 Umeå

4

Villa

Törelvägen 10

906 28 Umeå

6

Lägenhet

Parkvägen 3

903 42 Umeå

4

OLIKA TYPER AV BOENDE

  • maj242022
    Företagsbostad

    Så hittar du en bra företagsbostad

    Läs mer