fbpx

Uppsala

FÖRETAGSLÄGENHET UPPSALA

Välkommen till EasyFlat – din partner för företagslägenheter i Uppsala, en stad med rik historia och en lovande framtid!

I hjärtat av den växande arbetsmarknadsregionen Stockholm-Mälardalen och med Arlanda Airport runt hörnet, förväntas Uppsala växa betydligt de närmaste åren. Planerade byggprojekt i de sydöstra delarna av staden kommer att ge över 20 000 nya bostäder och förändra stadens landskap.

Uppsala är inte bara känt för sin historiska domkyrka utan också för sina charmiga kaféer och golfbanor som erbjuder ett avkopplande avbrott från arbetsdagen. Om du föredrar storstadspuls finns Stockholm inom räckhåll, och vårt lägenhetshotell, Bålsta Apartment Hotel, ligger precis vid gränsen mellan Uppsala och Stockholm.

Vi på EasyFlat förstår vikten av flexibla och bekväma boendelösningar, särskilt i en stad som ständigt förnyar sig. Våra möblerade företagslägenheter i Uppsala passar perfekt för korta eller långa vistelser, oavsett om du är här för att delta i de pågående stora projekten eller andra affärsaktiviteter. Våra boenden är självhushållsförsedda och ger dig friheten att hyra precis så länge du behöver, oavsett om det är för en dag, en vecka eller längre.

Vi erbjuder ett brett utbud av företagslägenheter och villor i olika delar av Uppsala. Oavsett om du letar efter en företagslägenhet nära stadskärnan eller en villa i de natursköna områdena har EasyFlat det perfekta boendet för dig.

Platsen är avgörande när du väljer en företagslägenhet, och våra boenden är strategiskt placerade för att du ska kunna dra nytta av stadens bästa fördelar samtidigt som du har enkel tillgång till flygplatser och andra viktiga knutpunkter. Med Arlanda Airport endast 35 minuter och Bromma flygplats knappa timmen bort kan du vara säker på att EasyFlat prioriterar din komfort och bekvämlighet.

Oavsett om du reser som ensam affärsresenär eller med ett helt arbetslag har EasyFlat det perfekta boendet att erbjuda. Med vårt breda utbud av lägenheter och villor i olika områden i Uppsala kan vi garantera att du hittar det som passar dina specifika behov. Välkommen att uppleva bekvämt och modernt boende hos oss på EasyFlat – företagslägenheter i Uppsala!

Här nedan finns ett urval av alla våra boenden i Uppsala:

Easyflats boenden Partners

BOENDE

ADRESS

POSTORT

ANTAL BÄDDAR

Villa

Ramsta-Bärby 194 A

755 91 Uppsala

12

Villa

Balders väg 11

754 40 Uppsala

10

Villa

Lyssnavägen 16

756 53 Uppsala

10

OLIKA TYPER AV BOENDE

  • okt162019

    Upp till 15 % rabatt på utvalda boenden i Stockholm och Uppsala!

    Läs mer