fbpx

Västerås

FÖRETAGSLÄGENHET VÄSTERÅS

Välkommen till EasyFlat – din partner för företagslägenheter i Västerås.

Västerås, känt som Gurkstaden på grund av sina historiska gurkodlingar från mitten av 1700-talet fram till 1930-talet, är även födelseplatsen för välkända svenska företag som H&M och Ica.

Med en stadigt växande befolkning planerar Västerås att bygga tiotusentals nya bostäder. Mälarporten, en helt ny stadsdel i centrala Västerås, tar form när gamla industriområden omvandlas till bostäder, kontor och servicebyggnader. Västerås är också strategiskt beläget och nås på en timme från Stockholm, Uppsala och Arlanda Airport.

I Västerås samarbetar vi nära med externa partners som erbjuder företagslägenheter och villor i olika storlekar. Alla boenden uppfyller våra högt ställda krav på kvalitet och underhåll.

Oavsett om du är här för en kort affärsresa eller en längre vistelse, har EasyFlat det perfekta boendet att erbjuda i Västerås. Vi förstår vikten av att kunna erbjuda flexibla och bekväma boendelösningar i en stad med så mycket att erbjuda. Oavsett om du reser ensam som affärsresenär eller med ett helt team kan du lita på EasyFlat. Med vårt breda utbud av företagslägenheter i Västerås och dess omgivningar kan vi garantera att du hittar något som passar dina specifika behov. Välkommen att uppleva bekvämt och modernt boende med oss på EasyFlat – företagslägenhet i Västerås!

Här är ett urval av de alternativ vi kan erbjuda i Västerås:

Easyflats boenden Partners

BOENDE

ADRESS

POSTORT

ANTAL BÄDDAR

Lägenhet

Karlsgatan 21B

722 14 Västerås

6

Lägenhet

Rönnbergagatan 30

723 46 Västerås

4

Villa

Flottiljgatan 71

721 31 Västerås

20

OLIKA TYPER AV BOENDE

  • nov132020

    Nu öppnar Bålsta Apartment Hotel

    Läs mer