fbpx

Villor

easyflat villor

Villor

Behöver du hyra en villa för en familj eller ett arbetslag? Då har vi på EasyFlat det du behöver! Hos oss kan du hyra möblerade villor för både företag och privatpersoner runt om i Sverige. Vi hjälper dig att hitta det perfekta boendet – alltid med hög standard, bra läge och rätt prislapp.

Hos oss kan du hyra möblerade villor för både företag och privatpersoner runt om i Sverige. Våra villor finns i Stockholm, Uppsala, Linköping, Göteborg och flera andra svenska städer. Oavsett om du söker ett boende för ditt arbetslag eller till en familj, har vi det du behöver. Alla våra villor har hög standard och är perfekta att hyra för en kortare eller längre period.

Fullt möblerat för självhushåll

Alla våra villor är möblerade och fullt utrustade för självhushållning. Oavsett vilken storlek du väljer har villorna alltid en sovdel med bekväma sängar, ett vardagsrum med sittplats och ett fullt utrustat kök för självhushåll. Alla villor har också ett eget badrum med dusch samt tvättstuga. Dessutom ingår fri Wi-Fi, TV med HDMI-uppkoppling, sängkläder och handdukar, parkeringsmöjligheter och vår 24-service jour.

Bokningstid

  • Från 14 nätter till flera månader

Bekvämligheter

  • Internet/Wi-Fi
  • TV med HDMI-uppkoppling
  • Parkering
  • El, vatten, värme och soprum
  • Kök och full köksutrustning
  • Sängkläder och handdukar för varje gäst
  • Tvättstuga
  • Trädgårdsskötsel
  • Snöskottning

Boka
visning

Vill du titta på ditt boende innan du bokar? Då är du varmt välkommen att boka visning. Kontakta oss så återkommer vi så snart vi kan.


offert

Är du intresserad av att boka boende via oss? Vi hyr ut möblerade lägenheter och villor till både företag och privatpersoner.

icon box image

24h Jour

Borttappade nycklar, elfel eller vattenläcka? Alla våra gäster kan ringa vår servicejour om det uppstår ett problem. Öppen dygnet runt, året runt.

icon box image

Internet och TV

Alla boenden har tillgång till Wi-Fi och TV, så att våra gäster kan koppla upp sig, arbeta på distans och även slappna av efter jobbet.

icon box image

Allt du behöver i ett hem

Alla våra boenden är fullt möblerade. Värme, vatten, el, tvättmaskin/tumlare, köksutrustning, sängkläder och handdukar ingår också alltid i hyran.

icon box image

Möblerat & fullt utrustat kök

Alla våra boenden har ett möblerat och fullt utrustat kök för självhushåll, så att man kan laga sin egen mat och känna sig riktigt hemma.

icon box image

Parkering

Alla våra boenden har tillgång till en förhyrd parkeringsplats.

icon box image

Vi är flerspråkiga

Våra kunder kommer från hela världen. För att alla våra gäster ska kunna ha en bra och trygg dialog med oss pratar vår supportpersonal alltifrån svenska, engelska och ryska till baltiska och mandarin. Hos oss ska språket aldrig vara ett hinder för att få god service!