fbpx

Hagbyholm – fyra hus knappa timmen från Stockholm City

Hagbyholm – fyra hus knappa timmen från Stockholm City
juli 31, 2019 Linus Axelsson
In Nyheter

Från augusti kan vi erbjuda ett unikt företagsboende vid Hagbyholm i Sigtuna, bara knappa timmen från Stockholm City. Här finns fyra fräscha hus med totalt 40 bäddar. Perfekt för större arbetslag, till exempel. 

Det perfekta läget

De fyra husen ligger avskilt till, med fantastisk natur omkring. Läget är optimalt då man når både Stockholm city, Uppsala och Västerås inom en timme med bil. På bara tio minuter når man Sigtuna med restauranger, bensinstationer och stort utbud av aktiviteter.

Läs mer om Sigtuna här

Hagbyholm location

Hagbyholm location

Hagbyholm – 4 hus med sammanlagt 40 bäddar

Husen är 160 kvm stora och samtliga är komplett utrustade för självhushåll, har tre toaletter med dusch samt sju sovrum – samtliga med egen utgång till altan. Tre av sovrummen är något större och har två bäddar, en av dem i form av sängloft. Och varje hus har också ett stort kök och sällskapsyta med TV. Husen har kodlås och det finns gott om parkeringsmöjligheter.

Fördelarna med företagsboende

Vi tror starkt på att skapa ett andra hem för personer som under en period arbetar på annan ort än där de egentligen bor. Som alternativ till traditionellt hotell tror vi att företagsboende för längre eller kortare perioder bidrar till just detta. Dessutom håller man nere kostnaderna för sitt företag.

Läs mer om våra olika boendelösningar här

Intresserad av att hyra ett av husen för din personal? Eller kanske behöver du hela anläggningen för ett större team? Kontakta oss på sales@easyflat.se eller +46 (0)8 457 75 43 för att få veta mer om Hagbyholm och få offert på boendet.