fbpx

Hyra företagslägenhet – 3 smarta fördelar

Hyra företagslägenhet – 3 smarta fördelar
december 9, 2021 Linus Axelsson
In Nyheter
Hyra företagslägenhet

Hyra företagslägenhet – 3 smarta fördelar

Att hyra företagslägenhet har flertalet fördelar jämfört med hotellrum – det ger både nöjdare anställda och genererar mindre problem för ert företag. I denna artikel går vi igenom vilka tre smarta fördelar det finns med företagslägenheter!

1.  Det är flexibelt! Oavsett om du behöver hyra företagslägenhet för kortare eller längre projekt, för en person eller för ett helt arbetslag gör vi det enkelt att hitta den bästa lösningen. Vi har lägenheter på flertalet orter i Sverige och vårt säljteam hjälper er gärna att skräddarsy det bästa boendet för just ert företag.

2. Nästan som hemma, fast borta! En anställd som trivs gör också ett ännu bättre jobb, och vår vision är att skapa ett ”home away from home”. Våra företagslägenheter är fullt möblerade och har självklart även välutrustade kök, sängkläder, Wi-Fi, TV, tvättmaskin och det mesta annat som kan behövas för att känna sig som hemma. Att ha möjligheten att få laga sin egen mat är en förmån som många anställda uppskattar mycket.

3. Det är enkelt! Precis som namnet EasyFlat antyder, ska det vara enkelt och problemfritt att hyra företagslägenhet av oss. Hos oss behövs inga dyra tvättjänster, minibarer eller hämtmat, för som vi redan nämnt finns allt den boende kan tänkas behöva redan i företagslägenheten. Prisvärt och praktiskt, både för dig och för dina anställda. En annan smidig fördel är att vi tar hand om hela uthyrningsprocessen, vilket gör att ert företag och era anställda kan fokusera på annat i lugn och ro. Skulle tvättmaskinen gå sönder, eller har någon råkat låsa ute sig? Inga problem – vi har en 24h jour som hjälper till med alla eventuella problem som kan uppstå. Mer tid för er till annat!

Behöver du ännu fler anledningar till att hyra företagslägenhet av oss? Tveka inte att kontakta oss så berättar vi gärna mer! Du kan också läsa mer om våra tre lägenhetshotell: Bålsta Apartment Hotel, Ekebyhov Hotell och Slagsta Gate Hotell.