fbpx

Hyra lägenhet företag Stockholm – 3 tips

Hyra lägenhet företag Stockholm – 3 tips
april 18, 2021 Linus Axelsson
In Nyheter, Stockholm
Hyra lägenhet företag stockholm

Har du, en kollega eller ditt företags anställda behov av att hyra lägenhet i Stockholm för en kortare eller längre period? Då erbjuder EasyFlat en prisvärd lösning.

Hyra lägenhet företag Stockholm

Våra lägenhetshotell i Stockholmsområdet är utrustade för självhushåll och erbjuder företag trivsamma lägenheter att hyra till bra pris.

EasyFlat erbjuder tre lägenhetshotell i Stockholms närhet. I hyran ingår förutom el, vatten och värme även trådlöst Internet, lakan, handdukar och veckostädning. Precis som hotell – men till bättre pris.

3 tips – våra lägenhetshotell

Bålsta Apartment Hotel

Norr om Stockholm i Bålsta ligger vårt nybyggda (2020) lägenhetshotell i nära anslutning till E18. De 110 rummen är 25 kvadratmeter stora och fullt utrustade. De passar att hyra för en till två personer. Bekväma lägenheter som ger dig möjlighet att fokusera på ditt företag och dina arbetsuppgifter eller din fritid om du hyr som privatperson.

Ekebyhov Hotell

I närheten av Ekerö centrum som ligger väster om Stockholm finner du Ekebyhov Hotell, byggt 2020. Här finns 60 lägenheter i olika storlekar att hyra för företag såväl som för privatpersoner. Hälften av lägenheterna är inredda för fyra boende, resterande 30 för två personer. Samtliga boenden är utrustade med såväl diskmaskin som tvättmaskin med inbyggd torktumlare.

Slagsta Gate Hotell

I Botkyrka i södra Stockholm ligger vårt största lägenhetshotell. Här finner du 268 nyrenoverade lägenheter i varierande storlek som erbjuder ett fullt utrustat boende att hyra för en till fyra personer. När ditt företag eller du som privatperson väljer att hyra lägenhet på Slagsta Gate Hotell ingår även fri tillgång till gym, bastu och reception. Allt för din bekvämlighet.

Vill du hyra lägenhet företag Stockholm eller ställa en fråga? Kontakta oss gärna på sales@easyflat.se eller +46 (0) 8 457 75 43.

Vill du veta mer om Stockholm? Läs här!