fbpx

3 lägenhetshotell i Stockholm

3 lägenhetshotell i Stockholm
februari 10, 2021 Linus Axelsson
In Nyheter, Stockholm
lägenhetshotell stockholm

Lägenhetshotell i Stockholm

Har du eller en kollega behov av tillfälligt boende på annan ort? Ett alternativ till att hyra en lägenhet eller villa kan vara att ta in på ett lägenhetshotell. Fördelarna är många. Våra lägenhetshotell i Stockholm är det perfekta valet för en bekväm och flexibel vistelse i huvudstaden. Läs mer om våra lägenhetshotell i Stockholm nedan.

EasyFlats tre lägenhetshotell i Stockholm

EasyFlat driver idag tre lägenhetshotell i Stockholm. På samtliga ingår el, vatten och värme i hyran. Även trådlöst internet, lakan, handdukar och veckostädning ingår. Samtliga lägenheter är fullt möblerade och utrustade för självhushåll, som en vanlig lägenhet men har delar av servicen som ett hotell oftast erbjuder.

Lägenhetshotell i norra, västra och södra Stockholm

Bålsta Apartment Hotel

Vårt lägenhetshotell i Bålsta, Håbo kommun ligger precis på gränsen mellan Stockholm och Uppsala och öppnade i november 2020. Lägenhetshotellet ligger precis vid E18 vilket gör att man når både Västerås och Uppsala på under 45 minuter med bil, Stockholm på ungefär 35 minuter och Enköping på endast 25 minuter. Lägenhetshotellet har 110 fullt utrustade lägenheter på 27 m2 vardera, möblerade för två personer. Gemensam tvättstuga finns i båda byggnaderna.

Läs mer om Bålsta Apartment Hotel här och här

Ekebyhov Hotell

Detta lägenhetshotell öppnade i februari 2020 och ligger bara några minuter från Ekerö centrum. De 60 lägenheterna är av varierande storlek, hälften möblerade för två personer och resterande för fyra personer. Samtliga lägenheter har stora kök med diskmaskin samt har egna tvättmaskiner med inbyggda torktumlare i badrummen.

Läs mer om Ekebyhov Hotell här och här

Slagsta Gate Hotell

lägenhetshotell stockholm

Vårt största lägenhetshotell Slagsta Gate Hotell ligger i Botkyrka, södra Stockholm. I slutet av 2020 genomförde vi en större renovering och utbyggnad av hotellet. Nu finns totalt 267 lägenheter i olika storlekar, möblerade för en, två, tre eller fyra personer. På Slagsta Gate Hotell finns reception och här ingår entré till gym med bastu i samma byggnad.

Läs mer om Slagsta Gate Hotell här och här

Intresserad av att bo på lägenhetshotell i Stockholm? Kontakta oss på +46 (0)8 457 75 43.

Läs mer om Stockholm.