fbpx

Långtidsboende Stockholm – tips till dig som letar

Långtidsboende Stockholm – tips till dig som letar
september 30, 2021 Linus Axelsson
In Nyheter, Stockholm
Långtidsboende Stockholm

Söker du långtidsboende i Stockholm? EasyFlat har moderna och prisvärda alternativ för dig som ska stanna en längre tid i Stockholm. Vi erbjuder möblerade och utrustade lägenheter, villor och även lägenhetshotell för både företagskunder och privatpersoner. Hos oss kan du hyra precis hur länge du vill och vi gör allt för att hitta ett boende som möter dina behov.

Långtidsboende Stockholm

Långtidsboende Stockholm är svårt att hitta och att stanna på hotell en längre tid kan bli både dyrt och opraktiskt. EasyFlat vill göra det enkelt att vara i väg länge. Alla våra boenden är fullt möblerade och utrustade med kök, Wi-Fi, TV, tvättmaskin/torktumlare, handdukar och sängkläder – precis allt för att du ska kunna stanna en längre tid hos oss. Vi vet hur viktigt det är med bra kommunikationsförbindelser i Stockholm och våra lägenheter och villor är belägna med närhet till bra vägar och kollektivtransporter som enkelt tar dig dit du behöver. Det finns även tillgång till parkeringsplats i anslutning till alla boenden.

Bo hos EasyFlat

För oss är det viktigt att du som hyresgäst ska känna dig som hemma när du är iväg, det gör vi både genom att erbjuda komfortabla och prisvärda boenden, men också genom att skapa goda relationer med alla våra kunder och leverera exceptionell service. I alla våra boenden står vi för underhåll, på våra hotell även veckostädning, och du kan alltid ringa vår 24h-servicejour vid oförutsedda händelser eller problem. Med EasyFlat är det enkelt att hitta ett tryggt och bekvämt långtidsboende Stockholm.

Vi sköter drift och underhåll i samtliga boenden.

Behöver du eller ditt företag långtidsboende i Stockholm? Är du nyfiken på våra boenden och vill veta mer? Tveka inte att kontakta oss så besvarar vi dina frågor och berättar mer om hur vi kan skräddarsy ett alternativ för dig. Du kan också läsa mer om våra boenden här.

Långtidsboende Stockholm – hos EasyFlat.

Intresserad av våra lägenhetshotell? Slagsta Gate Hotell, Ekebyhov Hotell and Bålsta Apartment Hotel.