fbpx

”Lätt och enkelt, det är EasyFlat. Inget krångel, inga problem, bara riktigt bra boende.”

”Lätt och enkelt, det är EasyFlat. Inget krångel, inga problem, bara riktigt bra boende.”
september 21, 2023 Linus Axelsson
In Nyheter
Primekss happy customer EasyFlat

”Lätt och enkelt, det är EasyFlat. Inget krångel, inga problem, bara riktigt bra boende.”

När det kommer till industrigolv är precision, snabbhet och kvalitet inte förhandlingsbart. Företag som Primekss strävar efter att leverera högsta kvalitet och behöver bra boenden för sina hårt arbetande team. Vi tog en kaffe med Kaspars Zaurs, senior projektledare och ansvarig för avdelningen som sysslar med golv på Primekss, för att höra hur EasyFlats lösningar förändrat deras syn på boende i jobbet. Med Kaspars i spetsen hanterar Primekss framgångsrikt ett team på 115 personer, uppdelade i specialiserade arbetslag om sex i varje grupp.

– Vi levererar golv av högsta kvalitet, och EasyFlat levererar boenden som också håller högsta kvalitet, så enkelt är det, säger Kaspars Zaurs.

Upptäckte EasyFlat

För fem år sedan stod Primekss inför en utmaning – de behövde hitta andra lösningar än att bo på campingar. Det var då de hörde talas om EasyFlat. Deras första bokning med EasyFlat ordnades i Göteborg för fyra år sedan och blev början på ett stabilt samarbete som nu löper på utan avbrott.

– Tanya, kundansvarig på EasyFlat, introducerade oss till företaget, och sedan dess har det bara rullat på, säger Kaspars. Med EasyFlats lösningar slipper vi campa, och det är ett stort plus för oss.

Bytet till EasyFlats företagsboende löste flera utmaningar som Primekss stod inför när det gällde boende i samband med arbete. Rena och bekväma lägenheter nära deras arbetsplatser blev verklighet direkt. Dessutom bidrog EasyFlats snabba hantering av förfrågningar och en kostnadseffektiv prissättning till en bra kundupplevelse.

– EasyFlat uppfyller alla våra krav – det är rent, vi har nära till våra byggen och det är prisvärt, säger Kaspars.

Löser svåra utmaningar

När det gäller valet av boende lägger Primekss särskild vikt vid vissa bekvämligheter. Först och främst möjlighet till matlagning. Närheten till deras arbetsplatser är också avgörande, liksom tillförlitligt Wi-Fi. Även om pris och kvalitet på boende är viktiga faktorer, är en fräsch känsla det viktigaste. Bra tvättmöjligheter ses som en extra bonus.

– Vi jobbar, lagar mat och vi behöver kunna komma hem till ett rent boende – det levererar EasyFlat, säger Kaspars.

I den oberäkneliga golvbranschen är snabbhet av största vikt. Primekss är stolta över sin ”snabbt in, snabbt ut”-strategi och slutför ofta lagergolvsprojekt på bara en eller två veckor. Detta innebär nattskift, avfärd under tidiga morgnar och hemkomst sent på kvällen, vilket gör EasyFlats digitala nyckelsystem till en viktig fördel.

– EasyFlats smarta nycklar gör att vi kan röra oss fritt, även vid udda tider på dygnet, säger Kaspars.

Att välja rätt boende

Men hur är det med andra leverantörer av företagsbostäder – några alternativ ni funderat på?

– Vi har haft andra leverantörer som kontaktat oss, men EasyFlat är alltid vårt förstahandsval, säger Kaspars.

När det gäller tilläggstjänster anser Primekss att EasyFlat erbjuder allt de behöver, och mer därtill. Från gratis parkering till tvättstugor, värme, varmvatten, Wi-Fi, TV, kök och till och med gym när det finns tillgängligt – allt ingår i ett heltäckande paket.

– EasyFlat täcker alla våra behov, vi är väldigt nöjda, säger Kaspars.

Primekss partnerskap med EasyFlat är en framgångssaga. När de växer och fortsätter att utvecklas inom golvbranschen fortsätter EasyFlat att vara deras pålitliga leverantör som tillhandahåller bekväma och praktiska boenden för Primekss hårt arbetande anställda.

En sömlös upplevelse

– Lätt och enkelt, det är EasyFlat. Inget tjafs, inget krångel, bara riktigt bra boende, sammanfattar Kaspars.

I en värld där enkelhet och effektivitet är av största vikt har EasyFlat blivit det självklara valet för Primekss – ett pålitligt sätt att tillgodose deras behov av boende när de arbetar med projekt över hela Sverige.

Läs mer om Primekss och deras tjänster.