fbpx

Nu öppnar Bålsta Apartment Hotel

Nu öppnar Bålsta Apartment Hotel
november 13, 2020 Linus Axelsson
In Nyheter, Västerås

Nu öppnar Bålsta Apartment Hotel.

På måndag 16 november slår vi upp portarna till vi vårt nya lägenhetshotell på Spjutvägen 30 i Bålsta.

Lägenheterna

Hotellets två byggnader rymmer 55 lägenheter vardera. Lägenheterna är fördelade på två plan, och högst upp i respektive hus finns gemensam tvättstuga för gästerna att boka. Bålsta Apartment Hotel är byggt för att kunna erbjuda long stay, alltså boende under en längre tid. Därför har samtliga lägenheter moderna, yteffektiva kök med spis och ugn, kyl och frys samt mikrovågsugn. Givetvis finns övrig köksutrustning som kastruller, stekpannor och porslin.

Lägenheterna är 25 m2 och möblerade med sköna sängar, klaffbord, stolar, nattygsbord, garderob, klädhängare och skoställ. Varje lägenhet har eget badrum med dusch och toalett.

Bålsta – stor räckvidd

Att valet föll på att öppna ett lägenhetshotell i just Bålsta är just den ultimata placeringen. Bålsta Apartment Hotel ligger precis vid E18. På under 30 minuter med bil når man Enköping, nordvästra Stockholm samt södra Uppsala. På under 40 minuter når man Västerås.

Området

Hotellet är placerat i Dragets industriområde. Inom 1 km från hotellet finns bensinstation, bilverkstad, ett nybyggt ICA Maxi Stormarknad samt flera pizzerior och restauranger. Det är också nära till skog med vandringsleder samt sjön Ullfjärden där man både kan bada och fiska.

Öppet för både korta och långa vistelser

Vårt lägenhetshotell är byggt för att man ska kunna bo hos oss under en längre period, men självklart kommer vi även ta emot korta bokningar. Vi välkomna både privatpersoner och företagskunder.

Öppningserbjudande

Från öppningsdagen 16 november och ett halvår fram erbjuder vi otroliga priser på boende på Bålsta Apartment Hotel. Priset baseras på längden för bokningen samt hur många bäddar som bokas.

Pris Bålsta Apartment Hotel

Kontakta oss på +46 (0)8 457 75 43 eller sales@easyflat.se för mer information eller för att boka en våra lägenheter.

Läs mer om Bålsta Apartment Hotel här.

Läs mer om Bålsta och Håbo kommun här.

Nu öppnar vi Bålsta Apartment Hotel!