fbpx

Nya företagslägenheter i Göteborg

Nya företagslägenheter i Göteborg
mars 10, 2020 Linus Axelsson
In Nyheter

Nya företagslägenheter i Göteborg

Behovet av nya företagslägenheter i Göteborg ökar. Dessutom vill vi alltid optimera vårt bestånd av lägenheter och villor utifrån våra kunders önskemål. Vi gör oss ibland av med enheter som inte når upp till våra kunders krav och byter ut mot nya, som bättre motsvarar dem. I Göteborg har vi under mars fått åtta nya företagslägenheter i Kållered, några kilometer söder om Göteborg. Samtliga lägenheter ligger i samma byggnad och är mellan 33 och 114 kvm stora med bäddar för två till nio personer. Sammanlagt erbjuder de åtta företagsbostäderna 26 bäddar.

Genom att ha flera bostäder i en och samma byggnad får vi skalfördelar och blir mer flexibla i vårt erbjudande gentemot våra kunder. Vi kan då hjälpa flera företag med behov av ett mindre antal bäddar för några få anställda, men kan också erbjuda samtliga lägenheter i fastigheten till ett och samma bolag som behöver lösa företagsboende till exempelvis ett större arbetslag.

Fem av lägenheterna i Kållered är enrumslägenheter på 33 kvm med två bäddar, en enrumslägenhet är 36 kvm med tre bäddar, en tvårumslägenhet med med fyra bäddar ryms på 47 kvm och sedan finns en femrumslägenhet på 114 kvm med totalt nio bäddar.

Kållered tillhör Mölndals kommun, som ligger precis söder om Göteborg. Bara ett stenkast från fastigheten finns en simhall, flera olika gym, matbutiker, frisörsalonger, restauranger, bad- och fiskeplats och en hel del andra aktiviteter.

Letar du och ditt bolag efter en eller flera företagslägenheter i Göteborg med omnejd? Kontakta oss på sales@easyflat.se eller +46 (0)8 457 75 43.

Läs mer om Mölndal här.