fbpx

Personalbostäder över hela Sverige – från de större städerna, till de mindre orterna

Personalbostäder över hela Sverige – från de större städerna, till de mindre orterna
februari 21, 2024 Linus Axelsson
In Nyheter
Personalbostäder över hela Sverige

EasyFlat erbjuder företagsboende över hela Sverige. På vissa orter har vi våra egna villor, lägenheter och lägenhetshotell där vi sköter drift, underhåll och städning. På andra orter har vi samarbetspartners. Dessa finns över hela landet och är experter på sitt lokala område. Oavsett var i Sverige ni letar tillfälligt boende för era anställda vill vi göra vårt yttersta för att hitta en bra lösning.

Vårt mål är alltid att presentera förslag på boende till våra kunder utifrån deras specifika behov och önskemål. Vi förstår att boendet måste ligga på rimligt avstånd från arbetsplatsen. Men även om närheten är en viktig faktor, vet vi att mycket annat kan spela in. Kan de boende dela sovrum, eller ska varje person få ett eget rum? Hur många bäddar behövs totalt och under hur lång tid? Det kan handla om specifika önskemål gällande standard eller utrustning i boendet, tillgången till parkeringsplats eller gemensamma ytor för socialt umgänge.

Samarbetet med lokala partners där vi inte har egna företagsboenden är en viktig del i vårt erbjudande och ger oss möjlighet att erbjuda prisvärda boenden med bra standard över hela Sverige. Att ta fram förslag på, eller scouta boenden, utifrån behov och önskemål gör vi helt kostnadsfritt.

Kontakta oss idag med information om var i Sverige ni behöver tillfälligt boende, så återkommer vi med förslag och offert.