fbpx

Spela golf på Ekerö i sommar – bo på Ekebyhov Hotell

Spela golf på Ekerö i sommar – bo på Ekebyhov Hotell
maj 24, 2021 Linus Axelsson
In Nyheter
Golf ekerö

Fantastiska Ekerö är verkligen en destination för den golfintresserade. Kommunen erbjuder hela tre klubbar med fem banor att spela på. Testa en, eller kanske alla, i sommar – bo prisvärt på Ekebyhov Hotell.

På runt tio minuter med bil från hotellet når du samtliga tre golfbanor på Ekerö. Våra bekväma lägenheter är fullt utrustade med stora kök och bekvämligheter som diskmaskin och tvättmaskin. Gör din bokning här och uppge rabattkoden Golf15 för 15% rabatt på boende mellan 15 maj och 31 augusti. Här kan du läsa mer om Ekebyhov Hotell.

Kungl. Drottningholms Golfklubb

Kungl. Drottningholms Golfklubbs 18 hål är utlagda på kunglig mark och klubbens 1400 medlemmar och många gästspelare kan njuta likaväl av den vackra naturen som det närbelägna slottet. Här finner du också Lovö Bistro som serverar frukost, lunch och middag.

Mälarö GK Skytteholm

Mälarö GK Skytteholm är en 27-hålsanläggning av linkskaraktär med torvade bunkrar och mycket vind. Med sitt natursköna läge vid Mälaren är det verkligen en golfpärla. 18-hålsbanan är öppen från början av april till slutet av november och 9-hålsbanan är öppen året runt med sommargreener. Här kan du äta gott på Mälarö Golfkrog!

Troxhammar Golf & Krog

Här hittar du två banor i en underbar miljö. Dels en 18-hålsbana utlagd på böljande åkermark med skogsholmar och dammar som återkommande inslag. Men också Sveriges första 12-hålsbana! En fantastiskt vackert belägen kiosk ligger och väntar på er efter sex hål. Här finns också Troxhammar Krog som erbjuder mat efter säsong på närproducerade råvaror.