fbpx

”Vi har höga krav när det gäller tillfälligt boende för vår personal”

”Vi har höga krav när det gäller tillfälligt boende för vår personal”
november 28, 2019 Linus Axelsson
In Nyheter
Mykolas and his team at Staticus

Tillfälligt boende för personal kan vara en svår nöt att knäcka. Och när man jobbar med att hyra ut företagsboende är förmodligen den viktigaste delen för framgång att noga lyssna på kundernas behov och önskemål. Så, vi tog ett snack med en av våra – Mykolas Serdiukas på Staticus AB.

Staticus startade sin verksamhet i Litauen för över 20 år sedan och är nu en av de största entreprenörerna inom fasadlösningar i norra Europa. Förutom den nationella marknaden jobbar bolaget i Österrike, Storbritannien och Skandinavien. Med höga mål om tillväxt letar de dock hela tiden efter nya projekt och marknader. För tillfället är de 650 anställda på företaget, de flesta från just Litauen. Som en expert inom deras område har de haft många projekt i Sverige de senaste åren.

Boendefrågan är viktig

– Vi jobbar över hela Sverige, men främst i storstadsregionerna, alltså Stockholm, Uppsala, Malmö och Göteborg. Vi har tillexempel varit ansvariga för fönster- och fasadlösningarna i många stora projekt såsom Telenors nya huvudkontor i Stockholm, Eldaren och Segerstedthuset i Uppsala och Änglagården i Göteborg, berättar Mykolas.

Och med många projekt i Sverige men med anställda från Litauen, blir bra lösningar inom företagsboende väldigt viktigt.

– Som arbetsledare är mitt jobb att se till att vi möter våra kunders behov och säkerställa kvalitén på vårt arbete. Jag ansvarar också för planering och hjälper vår personal med att lösa olika problem och utmaningar. Det är också mitt uppdrag att hitta en passande boendelösning för oss!

Så, vad är då viktigt när det kommer till boende för dig och din personal?

– Vi har höga krav när det kommer till boende för våra anställda. De måste kunna koppla av och varva ner efter en lång dags arbete. Därför är det viktigt för oss att hitta fräscht och bekvämt företagsboende med rätt läge så vi snabbt kan komma till byggarbetsplatsen på morgnarna, säger Mykolas.

Han berättar att kvalitén på boendet har en stor inverkan på sitt och kollegornas arbete och hur samarbetet med EasyFlat började.

Från slump till succé

– Vi hittade EasyFlat av en slump, men blev väldigt nöjda och gillade servicen vi fick. De förenklar vår vardag eftersom vi inte behöver oroa oss över boendefrågan. Vi får fantastisk hjälp av både vår säljkontakt och personalen på EasyFlat som jobbar med drift och underhåll. Vi är väldigt tacksamma för hjälpen från EasyFlat med företagsboende!

Läs mer om Staticus och deras jobb här!

Vill du boka en visning av våra boenden? Fyll i formuläret här, så kontaktar vi dig för att få reda på mer och boka ett datum.