fbpx

Om oss

om easyflat företagsboede

OM OSS

Hur allt började

Historien bakom Easyflat startade som många andra framgångssagor: Med en svår nöt som behövde knäckas. Året var 2015 och vår grundare Alexander Zinovjev försökte hjälpa en barndomsvän att hitta boende till sin personal i Stockholm. Hans företag kunde inte hyra från den privata bostadsmarknaden och hotellen uppfyllde inte heller deras behov. Tack vare detta insåg Alexander hur svårt det var för många utländska företag att hitta ett bra och prisvärt boende för sina anställda i Sverige. Det var då han bestämde sig för att starta EasyFlat; Ett nytänkande, flexibelt och personligt företag med visionen att skapa ett hem för människor som arbetar långt ifrån sitt eget hem.

Vad vi gör

I dag är vi ett snabbväxande företag med över hundratals nöjda nationella och internationella kunder. Hos oss kan du hyra modernt inredda lägenheter och villor per dygn, vecka eller månad i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Linköping, Västerås, Malmö, Lund och många andra svenska städer. Alla våra bostäder är fullt inredda och utrustade för självhushållning, så att du har allt du kan behöva för en bekväm vistelse.

De flesta av våra hyresgäster är företag, men privatpersoner som behöver ett tillfälligt hem är naturligtvis också välkomna. Oavsett om du behöver en lägenhet för ett stort arbetslag, en villa för en familj eller ett lägenhetshotell för ensamresenären har vi vad du behöver.

Hur vi gör det

För oss är personlig service det viktigaste av allt. Vi arbetar hårt för att bygga en stark relation med våra kunder genom att lösa deras behov och leverera exceptionell kundservice till överkomliga priser. Vi utmanar den vanliga bostadsmarknaden genom att förvärva och utveckla fastigheter som kan möta våra kunders behov.

  • Ända sedan starten har vår affärsidé varit väldigt enkel: Att göra det superenkelt för företag att hitta ett riktigt bra och prisvärt tillfälligt boende för sin personal i Sverige.

    Alexander Zinovjev,grundare EasyFlat
icon box image

24h Jour

Borttappade nycklar, elfel eller vattenläcka? Alla våra gäster kan ringa vår servicejour om det uppstår ett problem. Öppen dygnet runt, året runt.

icon box image

Internet och TV

Alla boenden har tillgång till Wi-Fi och TV, så att våra gäster kan koppla upp sig, arbeta på distans och även slappna av efter jobbet.

icon box image

Allt du behöver i ett hem

Alla våra boenden är fullt möblerade. Värme, vatten, el, tvättmaskin/tumlare, köksutrustning, sängkläder och handdukar ingår också alltid i hyran.

icon box image

Möblerat & fullt utrustat kök

Alla våra boenden har ett möblerat och fullt utrustat kök för självhushåll, så att man kan laga sin egen mat och känna sig riktigt hemma.

icon box image

Parkering

Alla våra boenden har tillgång till en förhyrd parkeringsplats.

icon box image

Vi är flerspråkiga

Våra kunder kommer från hela världen. För att alla våra gäster ska kunna ha en bra och trygg dialog med oss pratar vår supportpersonal alltifrån svenska, engelska och ryska till baltiska och mandarin. Hos oss ska språket aldrig vara ett hinder för att få god service!

Boka
visning

Vill du titta på ditt boende innan du bokar? Då är du varmt välkommen att boka visning. Kontakta oss så återkommer vi så snart vi kan.


offert

Är du intresserad av att boka boende via oss? Vi hyr ut möblerade lägenheter och villor till både företag och privatpersoner.